torsdag 13. november 2014

Ut på tur, aldri sur!

Frisklivssentralen: Kristiansand kommune har et ypperlig tilbud til personer i alle aldre som trenger hjelp til å endre ugunstige vaner i forhold til kosthold, fysisk aktivitet og røyking. Et av tilbudene ved Frisklivssentralen er frisklivsreseptenFrisklivsresepten var tidligere kjent som "aktivitet på resept". Vi som bor i Vågsbygd går da tur i skauen her i området hver tirsdag og torsdag. Da er vi en gjeng som går en tur (ca. 4,5 km) i rask gange og har et par stopp hvor vi varmer opp / smører leddene / driver balansetrening og har styrketrening med strikk. Vi er ute i all slags vær. 

Dette er fra turen i dag! Det regnet litt. Og det har regnet ganske mye i høst slik at det enkelte steder ikke var så lett å gå på stien uten å bli våt på beina. Så absolutt støvlevær!  Dessuten er steiner og røtter ganske så våte og glatte så en må være forsiktig å se hvor en tråkker!


Det er lite aktivitet i skauen på denne årstiden, men noe får en jo med seg der en vandrer:


Fugl:
Noen meiser (Parus sp) og en gjerdesmett (Troglodytes troglodytes). Dette er norges nest minste fugl. Til å være så liten har den en svært kraftig stemme / lyd.












5 kommentarer:

  1. After a tour of your blog, I have been pleasantly surprised, because the beauty of your publications deserve it, for that reason, I must congratulate you.

    I follow with great interest.

    Congratulations and greetings from Gran Canaria - Canary Islands (Spain)

    See you soon.

    SvarSlett
  2. Hello Gisle,
    Thanks for posting a comment on my blog :)
    It looks like your getting much rain!
    In the south of France it is bad weather too!
    Cheers, keep well

    SvarSlett
    Svar
    1. Yes, it's raining a lot and it's wet in the woods!

      Slett